Over woningkeuringen.nl

bouwkundige keuring

Wij zijn erkende specialisten op het gebied van bouwkundige keuringen. Onze rapportage’s worden erkend door de Nationale Hypotheek Garantie, alle banken, andere hypotheekverstrekkers en makelaars. Wij bestaan uit een team van bouwkundig ingenieurs die bouwkundige keuringen en vastgoedinspecties verrichten in de regio’s Utrecht, Noord- en Zuid Holland.

Onze bouwkundig ingenieurs zijn geschoold aan een Technische Universiteit of een Technische Hogeschool.

De expertise van onze woninginspecteurs wordt vaak gebruikt door kopers van een woning, die willen voorkomen dat na de koop blijkt dat hun woning een slechtere bouwkundige staat heeft dan ze aanvankelijk dachten. Tevens wordt het rapport gebruikt om de tijdens de prijsonderhandeling met de verkopende partij argumenten in de hand te hebben voor een prijsverlaging.

Voor corporaties, bedrijven en overheden verrichten we algemene bouwkundige vastgoed inspecties. Indien een huurder bij een corporatie zijn huurwoning verlaat dan wordt deze aan een inspectie onderworpen zodat dit eventueel gerepareerd kan worden. Een volgende huurder wordt dan niet met achterstallig onderhoud opgezadeld.

Voor bedrijfsonroerendgoed geldt een vergelijkbare situatie. Zodra een pand leeg komt te staan nemen wij de bouwkundige staat van het pand op zodat eventuele schade inzichtelijk gemaakt wordt en repraties verricht kunnen worden. Hierdoor krijgt de nieuwe huurder de beschikking over een deugdelijk pand en komt de verhuurder of verkoper niet voor verrassingen te staan.


DIRECT EEN KEURING AANVRAGEN